червона риба Запечена форель під вершковим соусом в духовці

червона риба Запечена форель під вершковим соусом в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

для соусу
– часник 2 зубчики
– вершкове масло
– вершки 150 мл (кімнатної температури)
– кедрові горішки
– сіль, перець
– будь-який твердий сир

червона риба Запечена форель під вершковим соусом в духовці покроковий рецепт

1. Рибку потрібно помити, просушити паперовим рушником, посипати сіллю і перцем. З пергаментного паперу (хорошої якості, до поганого пергаменту рибка прилипне) формуємо човник, в центр кладемо рибку і відправляємо в духовку на 20-25 світ при t 180°.

2. Для соусу: натираємо часник на дрібній тертці, потім обсмажуємо його на вершковому маслі, заливаємо вершками кімнатної температури, як вершки почнуть закипати додаємо кедрові орешки.

3. Через кілька хвилин додаємо сіль, перець, сир. Як сир розплавиться соус готовий! Подаємо в гарячому вигляді. При подачі соус поливаємо прям на рибку і подаємо з рисом або будь-якими овочами по вкусу.

Відео рецепт 👇