Паста з грибами лисичками у вершковому соусі

Готується блискавично. Також швидко з’їдається. Як приготувати смачну Пасту з грибами лисичками у вершковому соусі рецепт простий і швидкий. Зараз як раз вони доступні для всіх.

Інгредієнти

На 2 порції
КБЖУ на 100 г 154.87 4.51/7.6/17.44

Лисички 450 р
Вершки жирні для соусу 250 мл
Сіль перець
Паста з твердих сортів 200 р
Бекон дві смужки
Приправа з трюфелем (або італійські трави)
Часник зубчик

Паста з грибами лисичками у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Лисички промити отварит 20 хвилин, нарізати на шматочки. Нарізати на шматочки бекон. Часник роздавати рукояткою ножа. Бекон з часником злегка обсмажити разом. Масло не потрібно. Поставити варитися пасту. По інструкції до стану аль денте. Додати лисички.

2. Буквально 2 хвилини все разом обсмажити. Додати вершки, перемішувати до загустіння. Додати трюфельну спецію, щоб потім просто проковтнути язик від удовольствия.

3. Якщо відчуваєте, що соус густоват, то додайте ополоник бульйону з каструлі зі спагеті. Спагетті відкинути і з’єднати з лисичками у вершках. Переміщати. Подавати з любов’ю. Це дійсно кайф 🔥.

Відео рецепт 👇