Куряча печінка в сметані з морквою і цибулею на сковороді

Як приготувати курячу печінку в сметані з морквою і цибулею на сковороді рецепт. Ну де ви так довго ходили друзі, я вже приготувала для вас неймовірний рецепт. Погодьтеся, багато терпіти не можуть печінку. І не тільки курячу, будь-яку. Я вважаю, що ті, хто так каже, просто не вміють її готувати. А про користь цього продукту я навіть говорити не буду, ви і так все знаєте 😉.

Інгредієнти

півкіло курячої печінки
лук (однією великою буде достатньо)
морква (не шкодуйте, штуки три середнього розміру сміливо тріть)
200гр сметани (у мене 15%)
сіль, перець

Куряча печінка в сметані з морквою і цибулею на сковороді покроковий рецепт

1. Отже, беремо півкіло курячої печінки, миємо її, зрізаємо всі жилки і нарізаємо на шматочки. Не мельчите тільки сильно. Викладаємо її на добре прогріту сковороду з зростання. маслом. І обсмажуємо з усіх боків, періодично помішуючи так, що б утворилася чудової краси скоринка 😍.
2. Додаємо до печінки порізану цибулю (однією великою буде достатньо) і натерту моркву (не шкодуйте, штуки три середнього розміру сміливо тріть). Обсмажуємо все вместе.
3. Коли всі інгредієнти у вашій сковороді добре обжарились і подружилися кладемо в сковороду 200гр сметани, краще не дуже жирної (у мене 15%) і перемешиваем.
4. Зменшуємо плиту на середній вогонь солимо, перчимо і тушкуємо печінку зі сметаною під кришкою кілька хвилин, іноді помішуючи. Подавати із зеленню і будь-яким гарніром, але картопляне пюре мій фаворит.