Печінка куряча у вершковому соусі на сковороді

Як смачно зробити Печінка куряча у вершковому соусі на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

дивіться нижче

Печінка куряча у вершковому соусі на сковороді покроковий рецепт

1. З печінки (~1 кг ) видалити все непотрібне, промити, обсушити або відкинути на друшляк. Цибуля (2 шт. ) нарізати півкільцями і обсмажити до золотавої скоринки на олії +вершковому масле.
2. Додати печінку, все обсмажувати приблизно хвилин 8-10. Потім посолити, поперчити, додати спеції і часник дрібно нарізану. Залити вершками (200 мл, 20%) і тушкувати 3-5 минут.
3. Готовність печінки перевіряйте ножем. Печінка повинна бути соковитою, але не сирий. Якщо перетушить печінку, то вона буде сухая.