Мясо по французьки з шиї свинини

Як зробити М’ясо по французьки з шиї свинини рецепт простий від просто кухня 🔥.

Інгредієнти

на 2 порції:
Часник 1 головка
Свинина шия 2 по 200гр
Майонез 1 ст. л.
Сир плавлений 2 ст. л.
Томат 1 шт
Печериці консервовані 50 гр
Сіль/Перець за смаком

М’ясо по французьки з шиї свинини покроковий рецепт

1. На деко кладемо м’ясо. У мисці змішуємо сир, майонез і гриби. М’ясо солимо і перчимо. Зверху викладаємо сирну суміш, накриваємо помидором.

2. Часнику розрізаємо навпіл і запікаємо разом з м’ясом, коли часник запечеться він стане м’яким і дуже вкусным.

3. Запікаємо при 180 гр 25-30 хв. Який класний і улюблений рецепт для всіх домогосподарок, але на новий лад!

Відео рецепт 👇