М’ясні фрикадельки з овочами і картоплею на сковороді простий рецепт. Вистачить замовляти їжу після роботи, її ж можна швидко приготувати вдома, та ще й вийде швидше і смачніше!
Інгредієнти
Для фаршу:
•400 грам будь-якого фаршу
•1 яйце
•1 цибулина
Для соусу:
•1 цибулина
•1 морква
•2 зубчики часнику
•1 болгарський перець
•300 грам томатного соусу (не пасти, саме соусу)
•200 грам води
•5 середніх картоплин
М’ясні фрикадельки з овочами і картоплею на сковороді покроковий рецепт
1. У фарш додаємо подрібнену в блендері цибулину, яйце, сіль, перець, подрібнений часник, добре перемішати. Мокрими руками сформувати невеликі фрикадельки.
2. Обсмажити на сильному вогні з двох сторін за 1 хв (для появи золотистої скоринки), прибрати зі сковороди. ⠀
3. Готуємо соус: Цибулю, перець і моркву нарізаємо на дрібні кубики. На невеликій кількості рослинного масла обсмажити овочі до золотистого кольору. Картоплю нарізаємо на невеликі дольки.
4. Додаємо в овочі томатний соус, воду, сіль, перець, викладаємо картоплю і м’ясні фрикадельки. Тушкуємо під кришкою 30 хвилин на повільному вогні. Подаємо зі свіжою зеленню!
Відео рецепт 👇