Куряче філе з курагою і чорносливом

Як смачно зробити Куряче філе з курагою і чорносливом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хто б мені не казав, що курка з курагою і чорносливом – на любителя, я знаю, що це не так👌🏻 Переконатися можна тільки приготувавши. Я з чоловіком живу 29 років і він теж думає, що не їсть чорнослив 😂 Так що пробуйте і експериментуйте, так як нові смаки завжди дивують і можуть стати фаворитами 😋

Інгредієнти

Філе куряче – 1 кг
Морква – 2 шт.
Цибуля – 2 шт
Гриби – 4-5 шт. (не обов’язково)
Курага – 6-8шт
Чорнослив – 6-8 шт
Ізюм – жменька
Вершковий сир – 1 ст. ложка
Сметана – 1 ст. ложка
Вода – 1 склянку
Сіль, спеції, лавровий лист 🍃

Куряче філе з курагою і чорносливом покроковий рецепт

1. Обсмажити на сухій сковороді порційні шматочки філе до полуготовности.
2. Окремо на сковороді пасерувати моркву, натерту на крупній тертці, дві цибулини і крупно нарізані грибы.

3. Додати сир, сметану, спеції, курагу, чорнослив, родзинки, склянку води і довести до кипіння. Все це поєднати з підсмаженою філе і протушкувати 30 мин.