Під куряча грудка у вершковому маслі на сковороді

Томлена куряча грудка у вершковому маслі на сковороді простий рецепт. «Все геніальне просто!» 👍🏻 Це, в тому числі, і про це рецепті… ⤵️ Ніяких приправ і спецій, ✅ ніяких хитрих маніпуляцій. Робити нема чого, можна сказати, 😃 а результат чудовий!!! Куряча грудка – соковита і ніжна, з приголомшливим ароматом вершкового масла, не забиває, а тонко підкреслює натуральний смак білого курячого м’яса.

Інгредієнти

куряча грудка – 4 шт.
вершкове масло – 80 г

Томлена куряча грудка у вершковому маслі на сковороді покроковий рецепт

1. Масло розпустити в сотейнику з товстим дном на середньому вогні. Не розпікати! Куряче філе промити, добре обсушити і викласти в олію “спинкою вниз, тобто тією стороною, де шкіра (я готую БЕЗ шкіри, можна зі шкірою, за бажанням, в загальному).
2. Обсмажити до невеликого «рум’янцю», буквально 4-5 хв. Потім перевернути грудки, зменшити вогонь і накрити кришкою. Томити все ще 7-8 хвилин. От і ВСЕ!!!))) 🙌🏻
3. Ні солі (її просто не додаємо!), ні перцю…. 👌🏼 Я ще додаю обов’язково #шавлія 🍃нам так подобається! 🤗 Всі спеції можна додати за смаком вже при подачі на стіл !