Серце індички в сметанному соусі на сковороді

Як зробити серце індички в сметанному соусі на сковороді тушковане рецепт простий.

Інгредієнти

♡ Серде індички – 500 р.
♡ Цибуля – 1 шт.
♡ Морква – 1 шт.
♡ Часник – 2 зубчики
♡ Сметана – 3 ст. л. (+100 мл. окропу – при необхідності)
♡ Сіль/перець
♡ Оливкова олія – для смаження
♡ Зелень для подачі

Серце індички в сметанному соусі на сковороді покроковий рецепт

1. Сердечка промиваємо. Зрізаємо великий посудину і зайвий жир. Розрізаємо кожне сердечко на 4 частини і просушуємо паперовим рушником. ⠀ Дрібно рубаємо цибулю, моркву натираємо на крупній тертці. ⠀ Разогревем сковороду з олією, викладаємо в неї сердечка і обсмажуємо пару хвилин. ⠀
2. Коли сердечка трохи побіліють додаємо до них цибулю з морквою. ⠀ Солимо, перчимо й перемішуємо. ⠀ Пару хвилин обсмажуємо все разом. Потім накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому огоне (у мене 3) 15-20 хвилин, до м’якості овочів. ⠀ Потім видавлюємо часничок, додаємо сметану, при необхідно досолює і перемішуємо. ⠀

3. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні близько години. ⠀ Сердечка повинні бути повністю покриті соусом, якщо необхідно додайте трохи окропу. ⠀ Готові сердечка посипаємо свіжою зеленню і подаємо з будь-яким гарніром (у мене сьогодні – рис 🍚👌)

Відео рецепт 👇