Курячі гомілки з хрусткою скоринкою, картоплею і сиром в клярі

Курячі гомілки з хрусткою скоринкою, картоплею і сиром в клярі простий рецепт. Добрий вечір всім багато було бажаючих, тому цей рецепт відразу прилетів в стрічку для того щоб хоча б трохи урізноманітнити її не солодким рецептом.

Інгредієнти

1 кг гомілки
400 гр картоплі
100 гр сиру
50 гр вершкового масла
Сіль і перець за смаком
70 гр борошна (можна безглютенової або пшеничну)

Для кляру:
2 яйця
Чіпси або панірувальні сухарі
Борошно (пшенична або безглютенова)

Курячі гомілки з хрусткою скоринкою, картоплею і сиром в клярі покроковий рецепт

1. Курячі гомілки відварюємо до готовності, знімаємо шкірку, а кісточки прибираємо в сторону (я їх помила 😁 головне не мийте їх мовою 🤣🤣🤣) м’ясо нарезаем.

2. До картоплі додаємо сіль, перець, вершкове масло та сир розминаємо все в пюре, додаємо м’ясо і борошно, перемішуємо і формуємо котлети навколо кісточки від голени.

3. Спочатку вмочаємо котлету в борошно, а потім в яйце, а потім у чіпси або панірувальні сухари.

4. Обсмажуємо на розпеченому маслі з двох сторін і подаємо до столу 🔥

Відео рецепт 👇