Запечена соковита качка цілком з яблуками і апельсинами в рукаві в духовці

Як смачно зробити Запечену соковиту качку цілком з яблуками і апельсинами в рукаві в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅Качка – 1 шт;
✅Апельсин – 2шт;
✅Лимон – 1 шт;
✅Соєвий соус – 75 мл;
✅Гірчиця – 10 г;
✅Сіль, перець, паприка – за смаком;
✅Яблука – 3-4 шт.

Запечена соковита качка цілком з яблуками і апельсинами в рукаві в духовці покроковий рецепт

1. Качку натерти сумішшю солі і перцю (всередині і зовні). Яблука помити, видалити серцевину і порізати. Нафарширувати ними качку і зашити її. Робимо маринад. Вичавити сік з апельсина і лимона. Змішати гірчицю, соєвий соус з апельсиновим, лимонним соком і паприкой.

2. В пакет помістити качку і залити маринадом. Кілька разів перевернути пакет так, щоб качка вся була змазана цим соусом, покласти в миску. Забрати качку маринуватися в холодильник, мінімум на 12 годин. За цей час не забуваємо перевернути качку хоча б рази два.

3. Перед смаженням качку підтримати, щоб стік весь маринад і помістити її в рукав або пакет для запікання. Відправити в розігріту духовку до 200С. Запікаємо качку 2 години. Потім розрізаємо пакет і запікаємо в духовці до утворення красивою корочки.