Курячі крильця в гостро-солодкому соусі в духовці

Максимально простий рецепт смачних крилець з інгредієнтів, які є на кожній кухні. Курячі крильця в гостро-солодкому соусі в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

🐔 1 кг крил
🥄 50 мл соєвого соусу
🧄 3 шт часнику
🧂 Мелений чорний перець

Соус:
🧈 50 г вершкового масла
🥫 1 ст л з гіркою томатної пасти
🥄 1 ст л цукру (в ідеалі тростинний)
🧂 Трохи солі
🌶 Гострий перець (за смаком та бажанням)
🧄 1-2 зуб часнику

Курячі крильця в гостро-солодкому соусі в духовці покроковий рецепт

1. Крила.
Крила розрізати по суглобам на ліктьову і надпліччя частина. Кінчик викинути. Залити соєвим соусом і подрібненим часником. Поперчить.
2. Залишити мінімум 30 хв при кімнатній t і максимум на добу в холодильнику. Викласти на пергамент, випікати при 200 С до готовності ~30 хв. Або обсмажити на грилі або на сковороде.
3. Соус.
Змішати все що в соус в сотейнику. Поставити на меленький вогонь. Помішуючи довести до з’єднання всіх інгредієнтів. Нагріти, але не кип’ятити. Готові крила покласти в соус, розмішати. Залишити на 5 хв. і можна подавать.