Як зробити запечене качине філе з вишнею в духовці рецепт простий. А на вечерю у нас сьогодні дичину… А дичину сьогодні – качка 🦆 до Речі, чула дуже багато суперечливих думок про качиному м’ясі: комусь не подобається смак, кому-то – запах, а для кого-то – все чудово.
Мій тато обожнює качку в будь-якому вигляді, а от чоловікові не дуже подобається її аромат, і здається що щось не те у смаку. Але цю качку вишні обидва з’їли! Тому що вона просто неймовірно смачна і ароматна, вишня ідеально доповнює качине м’ясо!
Мій тато обожнює качку в будь-якому вигляді, а от чоловікові не дуже подобається її аромат, і здається що щось не те у смаку. Але цю качку вишні обидва з’їли! Тому що вона просто неймовірно смачна і ароматна, вишня ідеально доповнює качине м’ясо!
Інгредієнти
700 гр качиного філе
300 гр вишні
Сіль
Перець
Сушений базилік
Оливкова олія
Запечене качине філе з вишнею в духовці покроковий рецепт
1. Качине філе добре промити, зрізати шкіру. Зробити невеликі надрізи. Посолити і поперчити, додати сушений базилік і залишить маринуватися на 1 годину.
2. Вишню (якщо свіжоморожена) розморозити. У сотейнику нагріваємо всю вишню з додаванням 150-200 мл води. Варимо 10-15 хвилин на повільному огне.
3. Качине філе викласти у форму під фольгу і запікати при 180 градусах близько 30 хвилин. Потім додати вишневий соус з ягодами і запікати без фольги ще хвилин 15 до готовности.