Паста паппарделле з індичкою

Паста паппарделле з індичкою простий рецепт.

Інгредієнти

-оливкова олія – 20мл;
-часник – 1-2 зубчики;
-розмарин – 1-2 гілочки;
-індичка – 300г;
-солодкий кетчуп – 2ст.л.;
-паппарделле – 300г;
-кунжут

Паста паппарделле з індичкою покроковий рецепт

1. Індичку я попередньо нарізала на шматочки і замаринувала (паприка солодка, сіль, цибуля) ⠀ На оливковій олії обсмажити часник і розмарин.

2. Прибрати в сторону. Додати кетчуп. Обсмажити індичку. ⠀ Відварити пасту до стану аль-денте.

3. Додати воду від пасти до індички. Викласти пасту до індички. Все перемішати. ⠀ Подавати, посипавши кунжутом.

Відео рецепт 👇