Риба тріска з місо і броколі в духовці Гордона Рамзі

Як смачно зробити Риба тріска з місо і броколі в духовці Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

На 4 порції:

5 столових ложок світлої пасти місо
2 столові ложки міріна
1½ столових ложки цукру
1 столова ложка соєвого соусу
3 см кореня імбиру, дрібно натертого
4 х 200 г філе тріски з шкірою без кісток
350 г броколі Тендерштем, обрізати
1 столова ложка оливкової олії

Для маринованого огірка
1 огірок
4 столові ложки рисового оцту
1 столова ложка цукрової пудри
Велика щіпка солі

Для подачі:
Маринований імбир
2 столові ложки фурикаке

Риба тріска з місо і броколі в духовці Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте духовку до 240°С. Змішайте місо, мірін, цукор, соєвий соус, імбир, в неглибокому блюді, досить великому, щоб влізли чотири шматки риби. Обмажте рибу з обох сторін маринадом і залиште маринуватися шкірою вгору на 10 минут.
2. Тим часом покладіть брокколі на невелике деко в один шар, збризніть оливковим маслом і перемішайте. Щоб приготувати мариновані огірки, використовуйте мандоліну або кухонний комбайн, щоб огірок нарізати дуже тонкими кружочками.
3. Покладіть їх у миску, додайте рисовий оцет, цукор і сіль і добре перемішайте. Залиште на 10 хвилин. Викладіть рибу на невелике деко, поставте на верхню полицю духовки разом з листом з брокколі і готуйте 15 минут.
4. Вийміть рибу з духовки. Якщо десь глазур не підрум’янилася, проведіть пальником. Злийте воду з огірка, викладіть тріску на тарілку з брокколі і ложкою огірків. Додайте трохи маринованого імбиру і посипте фурикаке для подачи.