Енчілада з фаршем в лаваші в духовці

Як смачно зробити Енчілада з фаршем в лаваші в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Божевільний обід – такий соковитий, ароматний і ситний, неможливо відірватися. Це прям терміново готувати всім

Інгредієнти

Потрібно на 11 шт:
🫔Лаваш -186 гр
🫔Фарш – 400 гр ( у мене з телятини)
🫔Цибуля -1 шт( 209 гр)
🫔Часник -2 зубчики( 6 гр)
🫔Болгорский перець – 1 шт (112 гр)
🫔Кукурудза консервована б/с-150 гр
🫔Томатна паста -115 гр
🫔Вода-200 мл
🫔Сир легкий 15%-88 гр
🫔Сіль, перець, орегано, розмарин, паприка.

Кбжу на 1 шт: 138/11.4/3.1/15.2
На 100 гр: 103/8.6/2.3/11.4

Енчілада з фаршем в лаваші в духовці покроковий рецепт

1. Обсмажуємо фарш, додаємо цибулю, часник, перець , спеції і смажимо до готовності . Додаємо 2 ст. л томатної пасти і кукурудзу. Форму для запікання змащуємо 1 ложкою томатної пасти . Решту змішуємо з водою, солимо, перчимо .
2. Лаваш розрізаємо на 11 квадратиків, на край лаваша викладаємо начинку ( приблизно по 68 гр) і звертаємо в трубочку, викладаємо у форму і так робимо з усіма кусочками.

3. Зверху заливаємо соусом , посипаємо тертим сиром і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 гр на 15 хв

Відео рецепт 👇