Курка в вершках з картоплею, грибами, сиром і помідорами в духовці

Як зробити запечену курку в вершках з картоплею, грибами, сиром і помідорами в духовці простий рецепт. Пишіть, як думаєте) Але повірте, це дуже смачно 🔥 Саме 💣 поєднання продуктів! Обов’язково спробуйте 👌🏿

Інгредієнти

Кількість інгредієнтів я брала на око!
Дивіться на свою форму, у мене не велика ~24см.

Картоплю (або вчорашнє пюре)
Курячі ніжки ~7шт.
Гриби ~150гр.
Цибулю ~1гол.
Вершки ~150мл.
Помідори ~2шт.
Сир ~250гр.(200гр.відкласти).
Сіль, перець, паприка-за смаком.

Курка в вершках з картоплею, грибами, сиром і помідорами в духовці покроковий рецепт

1. Обсмажити курочку з усіх боків до золотистого кольору під кришкою, на середній температурі! Далі можна в цій же посуді обсмажити цибулю до золотистого кольору, потім додати гриби і смажити до випаровування рідини отриманої від грибов.
2. Після випаровування рідини додаємо помідори і даруємо хвилинки ~2. Далі додаємо спеції, сир ~50гр., заливаємо вершки і добре перемішуємо. Відключаємо плиту!
3. У форму для запікання викладаємо готове пюре, поверх грибну піджарку і на неї курочку.

4. Відправляємо в духовку на хвилин ~20 при температурі ~200С. За ~5 хвилин до готовності посипаємо сиром і допікаємо. Готову страву подавати гарячою♨️

Відео рецепт 👇