Тефтелі з фаршу з баранини від Гордона Рамзі

Як смачно зробити Тефтелі з фаршу з баранини від Гордона Рамзі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Оливкова олія
1 цибулина, очищена і нарізана дрібними кубиками
2 зубчики часнику, очищених і подрібнених
2 ч. л. насіння кмину, підсмажених подрібнених
Пластівці чилі за смаком
500 р фаршу з баранини
2 столові ложки подрібненого листя петрушки
2 столові ложки подрібненого листя м’яти
Морська сіль і мелений чорний перець

Для заправки
Невеликий пучок м’яти, тільки листя
½ ч. л. підсмаженого насіння кмину
2-3 ст. л. натурального йогурту
Мелений чорний перець
1 ст. л. лимонного соку

На 4 порції

Тефтелі з фаршу з баранини від Гордона Рамзі покроковий рецепт

1. Розігрійте невелику сковороду на середньому вогні і додайте трохи олії. Коли вони нагріються, обсмажте цибулю і часник до м’якості. Додайте насіння кмину і пластівці чилі і готуйте, помішуючи, близько 2 хвилин. Відставте в сторону, щоб вони трохи охололи. Покладіть баранину в миску для змішування, додайте цибульну суміш і подрібнену зелень, збризніть оливковим маслом і дрібкою солі і перца.
2. Добре перемішайте руками. Розкачайте суміш з баранини на шматочки розміром з м’ячі для гольфу і розрівняйте їх в котлети товщиною близько 1 см. Викладіть на тарілку, сбрызнутую невеликою кількістю масла, і збризніть верхівки котлет великою кількістю олії, готові до приготовлению.
3. Накрийте і поставте в холодильник приблизно на 10 хвилин для застигання. Тим часом приготуйте заправку. Покладіть м’яту в ступку і розімніть її товкачем, щоб вийшли синці. Додайте інші інгредієнти і добре перемешайте.
4. Спробуйте і додайте приправу по мірі необхідності, потім перекладіть в сервірувальну тарілку. Поставте сковороду на середньо-сильний вогонь. Коли вони нагріються, обсмажуйте кофти протягом 5-6 хвилин, перевертаючи на півдорозі, щоб обидві сторони добре підрум’янилися. Подавайте кофти теплими з заправкою на гарнир.