Червона Риба форель у вершковому соусі

Як смачно зробити Червона Риба форель у вершковому соусі простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

•Форель, лосось-700 гр.
•Свіжий шпинат-1 упаковка
•Вершки 20-30% – 250 мл
•Сіль і перець
•Ріпчаста цибуля-1/2
•Тертий сир-15 гр.
•Часник -3 зубч

Червона Риба форель у вершковому соусі покроковий рецепт

1. На оливковій олії обсмажуємо шпинат, цибулю. Додаємо вершки, спеції і сіль. Тушкуємо на повільному вогні, додаємо чеснок.
2. Солимо і перчимо рибу і на оливковій олії (зовсім трохи), обсмажуємо хвилин 7-10 рибу (5 хвилин з одного боку, і 5 з іншого, де шкіра була), акуратно перекладаємо рибу на серветку або тарелку.
3. До сковорідці, де тушкувалась вершкова суміш, перекладаємо рибу , посипаємо сиром ( за бажанням), накриваємо кришкою на 6 хвилин і ставимо повільний огонь.
4. За бажанням можна додати помідори черрі, їх обсмажуємо разом зі шпинатом і трохи додаємо цукор, щоб прибрати кислоту.