Паста з філе індички у вершках

Як смачно зробити Паста з філе індички в вершках простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Ця паста перевершила всі мої очікування, вершкова, ніжна, готується швидко, Вам точно треба спробувати !

Інгредієнти

✔️300 гр філе індички (можна куряче)
✔️сіль, перець, паприка
✔️30 гр вершкового масла
✔️половинка ріпчастої цибулі
✔️1 ст. л томатної пасти
✔️200 мл вершків 10%
✔️паста
✔️сир

Паста з філе індички в вершках покроковий рецепт

1. Філе солимо і перчимо, посипаємо паприкою, обсмажуємо на вершковому маслі з двох сторін, прибираємо м’ясо і нарізаємо. Окремо в підсоленій воді відварюємо пасту. На сковороді, в якій було м’ясо, обсмажуємо лук.

2. Томатну пасту змішати з бульйоном від макаронів і додаємо до цибулі, потім заливаємо вершки і на повільному вогні готуємо ще 5-7 хвилин, додаємо м’ясо й макарони, помішуючи готуємо ще 2 минуты.

3. Прибираємо з вогню, готову страву посипаємо сиром (ідеально підійде пармезан).

Відео рецепт 👇