Фалафель з гороху на сковороді

Як зробити смачний Фалафель з гороху на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

🔹горох – 200 грам;
🔹1 цибуля;
🔹мелений коріандр – 1 ч. л. ;
🔹зелень кропу;
🔹сіль;
🔹перець;
🔹сода – 1 ч. л.;
🔹20 грам вершкового масла;
🔹рослинна олія для смаження.

Фалафель з гороху на сковороді покроковий рецепт

1. В горох додати соду і залити окропом. Дати постояти 2 години; подрібнити горох з допомогою чаші блендера, додати сіль, перець, коріандр;

2. Цибулю дрібно нарізати і пасерувати на вершковому маслі. Додати до гороху; зелень подрібнити, все змішати, сформувати котлетки і обсмажити на рослинному маслі з двох сторон.

3. Можна як на Сході зробити кульки і обсмажити у фритюрі до золотистого кольору. Подати з улюбленим соусом. У мене майонез, зелень, часник 😋