Корейські дамплинги з гарбузом

Як зробити Корейські дамплинги з гарбузом рецепт простий. Трапився несподівано набутий реквізит) Десь в Серпухові подруга моєї мами продала квартиру і частина посуду і сервізів непотрібних віддала мамі! По такому ланцюжку до мене несподівано потрапив сервіз на фото. Він 1987 року, і мені здалося, що він просто чудово може вписатись в тему якогось сімейного вечері в китайському/корейському стилі! Два дні готувала це фото для вас і в результаті відклала публікацію ще на два дні ( Але сьогодні ніщо не може стати на шляху публікації! Приготувала домашні дамплинги з гарбузом! Мені дуже сподобалося! Їх можна зробити з будь-якою начинкою, і основна відмінність від російських пельменів – це наявність зелені та соусів, характерних для азіатської кухні. Готувати не складно, найдовше це зліпити, але при належній вправності це не займе багато часу)

Інгредієнти

Для тесту:
400 г борошна
200 мл води
Сіль

Для начинки
300-350 г гарбуза
70-100 г зеленої цибулі
1 шт ріпчастої цибулі
1-2 морквини
2-2,5 ч. л пасти для те яма або каррі пасти
1 ч. л солі
20 г імбиру
50 г петрушки
1 ч. л рослинного масла
2-3 зубчики часнику

Корейські дамплинги з гарбузом покроковий рецепт

1. Борошно змішуємо з водою і сіллю і замішуємо тісто, після цього тісто залишаємо відпочити на годину (воно за цей час стане еластичним). Гарбуз і моркву натираємо на тертці, цибулю ріжемо кубиком, також дрібно нарізаємо зелену цибулю і часник, а також петрушку і імбир. Змішуємо всі нарізані овочі і зелень, додаємо олію, пасту, сіль і все добре перемішуємо. Якщо гарбуз дасть багато солі, то краще рідину злити, щоб було легше ліпити дамплинги.
2. розкачуємо Тісто в ковбаску і ріжемо на невеликі шматочки. Заготовки розкочуємо тонко, в центрі має бути трохи товще тісто, ніж на краях. Краї додатково підкочуємо. Беремо чайну ложку начинки і загортаємо її в тісто, краї добре склеюємо. Можна для кращого склеювання промазати один край водой.
3. Можна зліпити краю простим чином, а після цього зібрати гармошку з дрібних залипов або як більш складно, все залежить від ваших навичок! Такі дамплинги можна смажити, варити або приготувати на пару. Подавати краще з соєвим соусом і зеленою цибулею)