Гуляш з яловичини з підливою на сковороді

Як смачно зробити Гуляш з яловичини з підливою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Дуже ніжний, насичений смак!

Інгредієнти

яловичина – 400г
цибулю – 1 велика
вода – 400 мл
томатна паста – 2 ч. л.
кетчуп – 2 ч. л (можна не класти)
спеції – сіль, перець

Гуляш з яловичини з підливою на сковороді покроковий рецепт

1. Цибулю нарізаємо на дрібні кубики, м’ясо на невеликі шматочки. Відправляємо цибулю на розігріту сковорідку з вершковим маслом на середній вогонь (у мене 6 із 9). Через 2 хвилини додаємо м’ясо, перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо 5 хвилин. Для соусу змішати воду + томатна паста + кетчуп + сіль і перець і вилити до мясу.

2. Ще трохи зменшуємо вогонь і тушкуємо м’ясо під кришкою до повного приготування м’яса (час залежить від м’яса – у мене пішло 1.20). Кілька разів можна перемішати і спробувати на сіль. Якщо бачите, що рідини мало, а м’ясо ще не готове, то додавайте воду.

3. Зазвичай в рецептах ще додають борошно, але у мене м’ясо і підлива вийшла дуже насиченою, наваристою, що мука була б зайвою. Якщо у вас підлива рідка, то за 10 хвилин до приготування додайте 1/2 ст. л борошна. Готово!

Відео рецепт 👇