Домашнє тісто на окропі для пельменів, вареників і чебуреків

Домашнє тісто на окропі для пельменів, вареників та чебуреків простий рецепт.

Інгредієнти

✔️ Окріп – 240 мл;
✔️ Сіль -1 ч. л;
✔️ Борошно – 500 гр.

Домашнє тісто на окропі для пельменів, вареників та чебуреків покроковий рецепт

1. В окріп додати сіль, перемішати. Влити солоний окріп в борошно, почати швидко замішувати тісто ложкою або лопаткою, т. к. тісто поки дуже горячее.

2. Коли буде не зручно вимішувати лопаткою, перемістити масу на робочу поверхню і замісити тесто.

3. Вимішувати приблизно 10 хвилин. (Тісто виходить дуже туге, замішувати його трохи складно, але продовжуйте вимішувати, борошно йде вся).

4. Прибрати тісто в пакет і дати полежати хвилин 20. Можна ліпити з такого тіста пельмені, вареники, манти, чебуреки і т. п. Приємно аппетита.

Відео рецепт 👇