Запечені курячі ніжки в апельсинах

Як зробити смачні Запечені курячі ніжки в апельсинах в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

🔸куряча гомілка – 6 шт:
🔸апельсин – 1 шт
🔸соєвий соус – 1 ст. л.
🔸французька гірчиця – 1 ч. л.
🔸часник – 1 зубчик
🔸рослинне масло – 2 ст. л.
🔸чорний мелений перець
🔸італійські трави
🔸сіль

Запечені курячі ніжки в апельсинах покроковий рецепт

1. Зробити маринад. У мисці змішати рослинне масло, цедру і сік половини апельсина, соєвий соус, гірчицю, перець, італійські трави, сіль по вкусу.
2. Залити ніжки маринадом і залишити мариноваться.
3. Викласти на деко. Додати часточки апельсина. Запікати при 200 градусах приблизно 30 хвилин до рум’яного цвета.