Розсипчаста гречка з курячою грудкою на сковороді

Як зробити смажену розсипчасту гречку з курячою грудкою на сковороді рецепт простий. Це дуууже смачно, а найголовніше в найкращих традиціях: швидко, викупної, корисно і посуд зайву мити не треба🤣 Все, як я люблю! Мінімум витрати часу-це мій головний принцип готування та складання меню! Воно точно не набридне і ніхто не скаже, що курка і гречка-це не смачно! Гречка виходить розсипчастою, а м’ясо соковите👌

Інгредієнти

✔️Куряче філе 2 шт
✔️Морква 1 шт
✔️цибуля Ріпчаста 1 шт
✔️Гречка 250 г
✔️Вода ~250-300 мл
✔️Сіль, перець , спеції за смаком
✔️Оливкова олія 1 год л

Розсипчаста гречка з курячою грудкою на сковороді покроковий рецепт

1. Куряче філе надрізаємо, як я показую на відео. Завдяки такій нарізки м’ясо вийде соковитим. Посоли, поперчи, я ще додала часник сушений, з усіх сторон.

2. Обсмажити на добре розігрітій сковороді з двох сторін до готовності, а до золотистої скоринки. Перекласти на тарілку. Цибулину дрібно наріж, натри моркву, а часник розчавити ножом.

3. Обсмаж все на цій же сковороді. Всип гречку, сіль, перець, воду і влий перемешай.

4. Зверху виклади куряче філе, накрий кришкою і туші на повільному вогні протягом 15-20 минут.

Відео рецепт 👇