Чокертме турецький кебаб

Як зробити смачний Чокертме кебаб рецепт простий.

Інгредієнти

Молоко 200 мл
Лук(сік) 2шт
Часник 2-3 зубчик
Сіль 1ч,л
Вершкове масло 100 гр

Для соусу:
Вершкове масло 100 гр
Томатна паста 2ст,л
Сіль 0,5 год,қ
Вода 250 мл
Картопля фрі
Кефір 200 мл +часник 2зуб
Петрушка

Чокертме турецький кебаб покроковий рецепт

1. В першу чергу замаринуем м’ясо: м’ясо нарізати, додати молоко, сік від цибулі, часник, сіль, перемішати, закрити кришкою і залишити маринуватися на 1-2 години. (Чим більше маринується, тим смачніше буде). А поки посмажимо картоплю фри.

2. Тепер на суху сковороду покласти м’ясо, почекати поки сік не випарується, після додати вершкове масло. М’ясо швидко наспіє. Приготуємо соус: розтопити вершкове масло, додати томатну пасту і перемішати. Додати сіль за смаком, налити воду і як тільки закипить зняти з огня.

3. Тепер на тарілку покладемо картоплю фрі, зверху кефір+подрібнений часник, зверху м’ясо, полити томатним соусом, посипати петрушкою і подавати до столу. Дуже смачне блюдо готове, приємного апетиту дівчинки, обов’язково спробуйте приготовить.

Відео рецепт 👇