Рибні котлети в томатній заправці на сковороді

Як смачно зробити Рибні котлети в томатній заправці на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рибні котлети в томатній заправці.

Інгредієнти

нижче

Рибні котлети в томатній заправці на сковороді покроковий рецепт

1. Філе будь-якої риби пропустити через м’ясорубку разом з цибулею і шматочком білого хліба в молоці. Якщо риба пісних сортів, то додайте ще шматочок сала або вершкового масла. Оскільки у мене риба була жирненька, товстолобик, то я нічого не додавала. – У фарш додайте яйце 🥚 сіль, запашний перец.

2. Мокрими руками сформуйте рівненькі котлетки і обсмажте з двох сторін. Далі готуємо заправку: – Цибуля 🧅 поріжте, моркву 🥕 натріть на тертці і на рослинному маслі обсмажте до повної готовности.
3. До піджарки додати томатний сік і добре доводьте до смаку: сіль, цукор, лавровий лист і запашний перець. – Занурюєте в заправку котлетки і після закипання убавляете вогонь 🔥 і тушкуйте 15 минут.

4. Добре на гарнір підійде рис 🍚 або картопляне пюре 🥔. Такі котлетки смачні як в гарячому вигляді, так і в холодному. Приємного всім апетиту і тихого дня 👌🏻.