Фаршировані ананаси з куркою та рисом в духовці

Фарширований ананас, дуже ефектно і не менш смачно! Якщо свіжий ананас не знайдете можна зробити з консервованим. Готуємо фаршировані ананаси з куркою та рисом в духовці рецепт простий.

Інгредієнти

Свіжий ананас (консервований ананас)
Філе курячого стегна (грудка, креветки)
Болгарський перець (можна кукурудзу, горох)
Довгозерний пропарений рис

Фаршировані ананаси з куркою та рисом в духовці покроковий рецепт

1. Стегно куряче дрібно ріжемо, солимо. Смажимо поки не випарується рідина на сильному вогні. Додаємо дрібно нарізаний болгарський перець – смажимо 5 хв. на середньому огне.

2. Довгозерний пропарений рис варимо до готовності, солимо. Ананас розрізати навпіл, дістати м’якоть, нарізати на невеликі шматочки. Додаємо рис і ананас до м’яса, перемішуємо вимикаємо вогонь і залишаємо на 5 хв. пропитаться.

3. Подаємо в ананасі. ⠀ Рада: Свіжий ананас можна замінити на консервований, ще можна додати смажені горішки кешью.

Відео рецепт 👇