Рис з гарбузом, куркою, морквою і часником на сковороді

Родзинка цієї страви – гарбуз. Блюдо виходить яскравим, соковитим і ароматним
Як смачно зробити Рис з гарбузом, куркою, морквою і часником на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Цибуля – 1 шт (100 г)
Морква – 1 шт (100 г)
Філе куряче – 300 г
Рис пропарений – 250 г
Гарбуз – 250 г
Часник – 3 зубчики
Сіль, перець – за смаком
Раст. олія – 3 ст. л
Вода – 300 мл
Лавровий лист – 2 шт

КБЖУ на 100 г 120/7/3/18

Рис з гарбузом, куркою, морквою і часником на сковороді покроковий рецепт

1. На розігрітому маслі обсмажуємо шматочки курячого філе до золотистого кольору. Додаємо цибулю півкільцями і моркву соломкою. Смажимо до золотистого кольору овочів. Додаємо гарбуз, нарізану кубиками, перемешиваем.

2. Потім додаємо промитий рис, сіль, перець, лавровий лист і заливаємо гарячою водою. Накриваємо кришкою і готуємо на слабкому вогні до готовності рису. Приблизно 25 минут.

3. У процесі готування один раз перемішати. В кінці додаємо подрібнений часник, перемішуємо і тушкуємо ще 1 хвилину під кришкою. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇