Нутовые котлети з морквою

Ідеально в пост і не тільки нутовые котлети з морквиною рецепт простий. Терміново всім пробувати – дуже смачні, Олегу сподобалися з’їв із задоволенням.

Інгредієнти

на 7 шт.:
1 стакан відвареного нуту (можна взяти консервований)
2 ст. л. борошна в тісто + для обсипання
1 морква
1 маленька цибулина
Сіль, перець, часник

Нутовые котлети з морквою покроковий рецепт

1. Свіжий нут замочуємо на ніч у холодній воді, вранці промиваємо. Варимо 1 годину 15-30 хв. до м’якості нуту, солимо в конце.

2. Даємо стекти воді, протираємо насухо, остуджуємо. Робимо зажарку з натертої моркви і дрібнонарізанної лука пару хвилин, остуджуємо. Пробиваємо блендером нут, зажарку, часник, зелень можна по вкусу.

3. Формуємо котлетки, відвалює в борошні або панірувальних сухарях. Смажимо з 2-ух сторін по 3 хв. (можна запекти в духовці при 180 гр. 10 хв.).

Відео рецепт 👇