Паста з квасолею, куркою і сиром фета

Як смачно зробити Паста з квасолею, куркою і сиром фета простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Зараз, як ніколи, актуальні швидкі рецепти) І ось паста з різними соусами – це відмінний швидкий варіант вечері) Цей рецепт з квасолею і копченою грудинкою – соус готується буквально на 5 хвилин! Дуже раджу спробувати!

Інгредієнти

300 г пасти
100 г копченої грудинки
1 цибулина
2 зубчики часнику
1 банка томатів у власному соку
1 банка квасолі (можна замінити вареною)
Сіль, перець, цукор
1 ч. л орегано
Для подачі:
Сир Фета
Свіжа зелень

Паста з квасолею, куркою і сиром фета покроковий рецепт

1. Пасту відварити до напівготовності. У сковороді обсмажити грудинку нарізати соломкою. Додати цибулю з часником і обсмажувати до м’якості. Влити томати, додати фасоль.

2. Перемішати. Влити 1-2 черпака води, в якій вариться паста. Додати сіль, трохи цукру, орегано, чорний перец.

3. Тушкувати 5 хвилин. Додати в соус чи пасту. Перемішати і довести до готовності пасти. Подавати, посипав сиром і зеленью.

Відео рецепт 👇