Запечена картопля з начинкою з крабових паличок

Запечена картопля з начинкою з крабових паличок рецепт простий 🦀 ⠀ Друзі, я знаю, що ви любите прості рецепти. А хто не любить? ⠀ Сьогоднішній рецепт крім того, що швидкий у приготуванні, – дуже атмосферний, затишний і ситний)
Багато людей використовують крабові палички тільки коли готують «крабовий салат», але з них можна приготувати безліч страв (оладки, рулети і навіть суп) про одному з них зараз розповім:

Інгредієнти

🔸картоплю
🔸вершковий сир
🔸сметана
🔸крабові палички «Сніжний краб»
🔸зелень
🔸часник
🔸рослинна олія

Запечена картопля з начинкою з крабових паличок покроковий рецепт

1. Дрібно нарізаємо крабові палички *поки нарізаємо можна з’їсти одну/дві палички, як «снек», або навіть 3🤣 головне купити з запасом 🙈

2. Змішуємо крабові палички зі сметаною, крем-сиром, часником і улюбленою зеленню. Солимо за смаком. (Можете замінити сметану і крем-сир на майонез)

3. Картоплю змащуємо рослинним маслом, загортаємо у фольгу і ставимо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів ~на 40-60 хвилин (або до готовності, залежить від розміру картоплі )

4. Запечену картоплю розрізаємо і заправляємо начинкою з крабових паличок. ⠀ І все, вже можна їсти 🔥