Корейські блюдо Бульгоги з соусом з яловичини або свинини

Як смачно зробити Корейські блюдо Бульгоги з соусом з яловичини або свинини простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Один з улюблених вечерь за останній час. Це моя варіація корейського страви з тонких скибочок м’яса – «Бульгоги»🥢. З нестандартних інгредієнтів тільки перцева паста кочудян, її можна знайти на озон.

Інгредієнти

▫️Свинина або яловичина (у мене свиняча шия)
▫️1 середня цибулина
▫️1 середній солодкий перець
▫️Капуста, близько ⅛ середнього качана
▫️Зелений лук, 3-4 пера
▫️Рослинне масло для смаження

Соус:
▫️45 гр соєвого соусу
▫️30 гр перцевої пасти кочудян
▫️25 гр цукру
▫️Щіпка чилі перцю солодкого перцю
▫️10 гр кунжутної олії

Корейські блюдо Бульгоги з соусом з яловичини або свинини покроковий рецепт

1. Нарізаємо м’ясо тонкими скибочками. Нарізати буде зручніше, якщо покласти його на годину в морозилку. Змішуємо всі інгредієнти для соусу і перемішуємо з м’ясом. Нарізаємо цибулю і перець соломкою. Нарізаємо капусту не дуже дрібно. Нарізаємо зелений лук.

2. На помірно сильному вогні на рослинній олії обсмажуємо капусту, перець і цибулю близько 7 хвилин, часто помішуючи. Перекладаємо в миску. На цій же сковороді на помірно сильному вогні обсмажуємо свинину близько 7 минут.

3. Коли вона приготується, додаємо зелений лук, готуємо 30 секунд і додаємо всі овочі. Готуємо разом пару хвилин. Подаємо посипавши зеленою цибулею і кунжутом. В цьому блюді багато овочів, тому гарнір не потрібен, але відмінно підійде рис або булгур.

Відео рецепт 👇