Котлета хашбраун курячий з картоплею

Як смачно зробити котлету хашбраун курячу з картоплею простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

125 ккал/100 гр. Б: 9.8 Ж: 4.4 У: 11

🔻Картопля – 600 гр. (4 шт.)
🔻Кукурудзяний крохмаль – 25 гр. (2 ст. л)
🔻Цибуля – 40 гр. (1/2 шт)
🔻Філе куряче – 450 гр.
🔻Батон (м’якуш) – 20 гр.
🔻Вершки 10% – 50 мл
🔻Сіль, чорний перець, мускатний горіх, коріандр, часник
🔻Сметана, зелень

Котлета хашбраун курячий з картоплею покроковий рецепт

1. Шматочки батона замочити в вершках. Філе нарізати дрібними кубиками. Додати до філе батон, сіль, 1/4 ч. л чорного перцю, 1/2 ч. л часнику, щіпку мускатного горіха, коріандру. Сформувати котлети і обжарить.

2. Картоплю натерти на крупній тертці. Опустити в киплячу воду на 2 хвилини. Відкинути на сито, обдати холодною водою. Викласти на рушник, щоб позбутися від зайвої воды.
3. До картоплі додати натертий у кашку цибулю (на колючим стороні терки), крохмаль, сіль і чорний перець. Сформувати хашбраун.

4. Обсмажити на сильному вогні до золотистої скоринки. Викласти котлету між двома хашбраунами, полити соусом із сметани і зелени.

Відео рецепт 👇