Тушкована качка з капустою квашеної і свіжої в мультиварці

Як смачно зробити Тушковану качку з квашеною капустою і свіжою на сковороді простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Качка -половина ( ціла не поміститься)
Капуста квашена -250 гр
Капуста білокачанна -250 гр
Морква-1 шт
Цибуля-1 шт
Сіль, перець за смаком
Лаврушка-2-3 листочка

Тушкована качка з капустою квашеної і свіжої в мультиварці покроковий рецепт

1. Качку ріжемо на порційні шматки. Капусту квашену і білокачанну соломкою. Цибулю півкільцями, моркву на тертці ( у мене сушені).

2. Викладаємо в чашу мультиварки змішані капусту, цибулю та моркву. Зверху кладемо шматки качки, трохи солимо, перчимо. Додаємо лаврушку.

3. Ставимо на 30-40 хвилин на режим гасіння. Якщо молода качка , то готова через 30 хвилин. Якщо вийшла жорстка збільште час гасіння. Це дуже смачно 🔥

Відео рецепт 👇