Фаршировані помідори з фаршем, рисом і цибулею в духовці

Як зробити Фаршировані помідори з фаршем, рисом і цибулею в духовці рецепт простий. Міняю колір стрічки на більш затишний 😃 Поки Сашка сопе, вирішила з’явиться з помідорами! Вчора багато відписалися, що ніколи їх не фарширували! А даремно! Я – Катя, і мені дай що-небудь зафарширувати 😂 Взагалі дуже соковиті помідори виходять, тим більше якщо у вас зараз їх море, то нічого не втрачаєте 😂

Інгредієнти

Помідори – 1 кг,
Ріпчаста цибуля – 1 шт.,
Фарш – 300 грам,
Відварений рис – стакан,
Сіль, чорний перець – за смаком
Оливкова масло – змазати форму.

Фаршировані помідори з фаршем, рисом і цибулею в духовці покроковий рецепт

1. У кожній помідори зрізати верхівку, ложечкою м’якоть вишкрібати, приблизно м’якоть від 3-4 помідорів додати у фарш, решту з’їсти 😃
2. Для фаршу змішати м’ясо, м’якоть помідорів, спеції і дрібно нарізану цибулю, начинити ним помідори, зверху прикрити крышечкой.
3. Форму змастити маслом і викласти томати, запікати 30 хвилин при 180 градусах.