Спагетті болоньєзе з фаршем

Як смачно зробити спагетті болоньєзе з фаршем простий рецепт покроковий в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2. Фарш свинина 300гр
3. Фарш яловичина 300гр
4. Білий цибуля 1шт 🧅
5. Червоний цибуля 1шт
6. Морквина 1шт 🥕
7. Селера 1 гілочка
8. Часник 2-3 зубчики 🧄
9. Копчені бекон 5 смужок 🥓
10. Томатний соус 300-350гр
11. Томатна паста 1ст.л. з гіркою
12. Яловичий бульйон 300мл
13. Червоне вино 100мл
14. Вустерський соус 2-3ст.л.
15. Розмарин 1 гілочка
16. Лаврушка 1 листочок 🍃
17. Вершкове масло 25-30гр 🧈
18. Пармезан 🧀
19. Пучок петрушки 🌿
20. Спагеті 1 упаковка
21. Сіль, перець, оливкова олія
На 4 дуже душевні порції

Інгредієнтів дуже багато, але саме таке змішання дає космічний, фінальний смак рагу.

Спагетті болоньєзе з фаршем покроковий рецепт

1. Цибулю, моркву і селеру нарізаємо на дрібні кубики. Бекон нарізаємо на маленькі шматочки. Часник дрібно шаткуємо. В цей раз я злегка наплював на послідовність і тимчасові проміжки і відразу склав в сковороду всі нарізані овочі, буквально хвилинку обсмажив їх на оливковій олії, додав бекон, розмарин, лаврушку, чорний перець і сіль, вершкове масло і обсмажив все на середньому вогні до готовности.

2. Далі додав м’ясо, все як слід перемішав і готував, поки не випарується зайва волога і м’ясо злегка не підсмажиться. Далі влив в сковороду томатний соус, вино, бульйон, вустерський соус, додав томатну пасту, ще раз посолив і поперчил, все як слід перемішав і залишила гаситися на слабкому вогні на пару годин під крышкой.

3. В кінці додав половину дрібно нарізаної петрушки. У підсумку виходить густе, але в той же час соковите, вологе, кремоподібна рагу. Подаємо зі спагеті болоньєзе або як це роблять традиційно в Італії – з тальятелле, зверху посипаємо залишилася петрушкою, обов’язково додаємо натертий пармезан і скроплюємо оливковою олією. Вуаля! Сама народна паста готова, приємного аппетита.