Жульєн з куркою і грибами на молоці

Як смачно зробити Жульєн з куркою і грибами на молоці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Хоч це і простий рецепт, але сподіваюся ви подаруйте мені свої сердечка.

Інгредієнти

📌500 гр курячого філе
📌300 гр грибів
📌200 гр сиру
📌1 ріпчаста цибуля
📌50 гр вершкового масла
📌50 мл рослинного масла
📌1/5 ст л борошна
📌800мл молока
📌сіль, чорний перець, мускатний горіх за бажанням

Жульєн з куркою і грибами на молоці покроковий рецепт

1. М’ясо, гриби і цибулю дрібно нарізаємо. На рослинному маслі обсмажуємо цибулю до золотистого кольору і додаємо нарізане філе. Всі доводимо до готовності, в кінці посипаємо сіллю. Гриби обсмажуємо на олії на сильному вогні і прибираємо з огня.

2. Приготуємо соус бешамель. На олії обсмажуємо борошно до золотистого кольору, далі тонкою цівкою вводимо молоко, постійно помішуючи. Якщо утворюються грудочки, можна злити блендером або ж пропустити через сито. В кінці додаємо сіль, перець і мускатний горіх(за бажанням).

3. У готовий соус додаємо обсмажене м’ясо, гриби і сир. Проварюємо пару хвилин і прибираємо з вогню. Далі викладаємо у форму і зверху посипаємо натертим сиром і відправляємо в духовку на 15-20 хвилин при 200 градусах. Подають гарячим. Готуйте з любовью.

Відео рецепт 👇