Тушкована картопля з яловичиною та овочами

Як смачно зробити Тушкована картопля з яловичиною та овочами простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

– Яловичина;
– Картопля;
– Цибуля ріпчаста;
– Морква;
– Перець болгарський;
– Томатна паста;
– Лавровий лист;
– Сіль, чорний мелений перець;
– Часник;
– Зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля.

Тушкована картопля з яловичиною та овочами покроковий рецепт

1. Гасила м’ясо протягом 45 хвилин. Потім выпарив воду, додала рослинне масло і обсмажила м’ясо до рум’яного цвета.
2. До м’яса відправила цибулю, перець, моркву і часник, обсмажила 5 хвилин. Додала картоплю і томатну пасту, перемішала і залила гарячої водой.

3. Посолила, поперчила, додала лавровий лист. Гасила під кришкою на повільному вогні 45 хвилин. За 5 хвилин до готовності додала зелень.