Запечене мясо свинини з ананасом та сиром у духовці

Дуже смачне і соковите м’ясо, а головне готується швидко і просто. Як смачно зробити Запечене м’ясо свинини з ананасом та сиром в духовці по французьки простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

✅М’ясо (у мене корейка)
✅Ананаси в банку
✅Сир – 100 гр
✅Яйця – 1 шт
✅Гірчиця – 2 ч. л
✅Майонез – 2 ст. л
✅Сіль
✅Чорний перець

Запечене м’ясо свинини з ананасом та сиром у духовці покроковий рецепт

1. Корейку нарізати на порції, відбити і обсмажити на грилі 3-5 хвилин (тоді сік збережеться в м’ясі, а не витече весь на деко і м’ясо буде соковитим) Викласти на деко, додати сіль і перец.

2. Для соусу змішати натертий сир, яйце, гірчицю і майонез. Викласти на корейку кільця ананасів (я розрізала їх вздовж на 2 частини, так вони виходять тонше) Зверху соус і ще трохи натертого сыра.

3. Запікати в духовці 180 градусів до рум’яності хвилин 20 (орієнтуйтеся на свою духовку) М’ясо готове! Можна прикрасити його зеленню і маслинами. Дуже зручно готувати таке блюдо коли багато гостей!

Відео рецепт 👇