Паста спагеті з грибами лисичками у вершковому соусі

Паста спагеті з грибами лисичками у вершковому соусі простий рецепт.

Інгредієнти

на 3 порції

Спагетті 200 р
Лисички 300 г
Пармезан 50 г
Вершки 10% 200 мл
Часник 2 зубчики
По щіпці чорного і запашного перцю, мускатного горіха.

Паста спагеті з грибами лисичками у вершковому соусі покроковий рецепт

1. Лисички смажимо на сковороді з зростання. маслом до готовності. Солимо, перчимо, додаємо мускатний горіх і тертий часник. Вливаємо вершки і залишаємо гаситися на повільному вогні хвилинки 3-4.
2. відварюємо Спагетті і додаємо в сковороду до лисичками. Туди ж додаємо 2-3 ложки води від спагетті. Перемешиваем.
3. Викладаємо на тарілку, зверху щедро посипаємо натертим пармезаном і базиліком. Приємного апетиту!