Як зробити Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді

З початком навчального року часу на підготовку залишилося не так багато. Тому – класика радянської кухні, швидко і смачно. Як зробити Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді класичний рецепт простий домашній.

Інгредієнти

400 г макаронів
300-400 г м’ясного фаршу
1 велика цибулина
50 г вершкового масла
3 ст. ложки рослинної олії
сіль і перець

Як зробити Макарони по-флотськи з фаршем на сковороді покроковий рецепт

1. Цибуля ріпчаста дрібно нарізати і обсмажити до прозорості на суміші вершкового і рослинного масла. Додати в сковороду м’ясний фарш. Перемішати фарш з цибулею і на невеликому вогні, постійно помішуючи, обсмажити його до випаровування рідини і легкої рум’яної корочки.
2. Посолити і поперчити за смаком, накрити кришкою і дати трохи настоятися. Макарони відварити згідно до інструкції на упаковке.
3. Макарони викласти до готового фаршу, перемішати і прогріти на невеликому вогні 1 хвилину. Подавати макарони по флотськи з дрібно нарізаною зеленню, кетчупом, можна ще додати тертого сиру. Приємного апетиту!