Мясний рулет зі свинини з начинкою з бекону і огірків в духовці

Це так просто і смачно, що хочеться готувати кожен день. М’ясний рулет зі свинини з начинкою з бекону і огірків в духовці простий рецепт домашній.

Інгредієнти

1 чайна ложка солі
1/2 чайної ложки чорного перцю
1 чайна ложка чебрецю
1 чайна ложка паприки
1 чайна ложка сухої аджики
Половина соку лимона
3 ч. л. гірчиці
50 мл рослинного масла
1кг свинини (корейка або шийка)
Наріжте 2-3 солоних огірків
Додати 150 г бекону

М’ясний рулет зі свинини з начинкою з бекону і огірків в духовці покроковий рецепт

1. У мисці змішати сіль, чорний перець, чебрець, паприку, суху аджику, сік половини лимона, 3 ч. л. гірчиці, 50 мл рослинного масла. 1 кг свинини (корейка або шийка), добре промити і обсушити. Розрізати великий в пласт.

2. Змастити м’ясо приготованим соусом. Згорнути в рулет. Загорнути в харчову плівку і залишити маринуватися на 2-3 години. Наріжте 2-3 солоних огірка Через 3 години розгорнути м’ясо, викласти бекон, зверху моленые огурцы.

3. Згорнути м’ясо. Зав’язати ниткою і викласти у форму для запікання. Накрийте вологою пергаментним папером і фольгой.

4. Випікати в духовці при температурі 200°C/397°F протягом 1 години. Через годину прибрати папір і фольгу.

5. Випікати ще 20 хвилин при 180°C/356°F.

Відео рецепт 👇