ПП гарнір з цвітної капусти і молока в духовці

Гарнір за всіма правилами ПП… маю на увазі Просто Потрясний! Смачно, швидко, економно – все як я люблю. ПП гарнір з цвітної капусти і молока в духовці простий рецепт.

Інгредієнти

500 г цвітної капусти
150 мл молока
Одне яйце
Сіль
30 г пармезану

ПП гарнір з цвітної капусти і молока в духовці покроковий рецепт

1. Капусту розібрати на суцвіття, відварити. Збиваємо молоко з яйцем і сіллю. Заливаємо яєчної сумішшю капусту.

2. Відправляємо в Заздалегідь розігріту до 180° духовку на 15 хвилин. Дістаємо і насолоджуємося!

3. Той гарнір, який можна їсти навіть увечері, та що там ввечері, навіть вночі!!! І без докорів сумління!!!

Відео рецепт 👇