Риба з грибами, кабачками, помідорами і перцем в соусі

Нереально смачна риба в соусі👌 На цей рецепт надихнулася в рибному ресторані в Чешме. Досвід і практика справа тонка, так що ділюся з вами своєю інтерпретацією яка зведе вас з розуму. Можна готувати абсолютно будь-яку рибу даними способом! Як зробити Рибу з грибами, кабачками, помідорами і перцем в соусі на сковороді рецепт простий.

Інгредієнти

800 гр. Філе риби (у мене сібас)
150 гр. Печериці
1 шт. Кабачок (цукіні)
250 гр. Томатів Черрі
2-3 зубчики Часнику
1 шт. Болгарський перець (я взяла половину зеленого половину червоного)
Сіль, орегано, перець Чилі
200 гр. Води (кімнатної температури)
1 ч. л. Кукурудзяного крохмалю (без гірки)
1 ст. л. Сметана (будь-якої жирності)
Можна замінити вершками

Риба з грибами, кабачками, помідорами і перцем в соусі покроковий рецепт

1. Гриби нарізаємо на 4 частини, якщо сильно дрібні то на 2, обсмажуємо пару хвилин. Додаємо кабачок, нарізаний кільцями по 2 см десь і обсмажуємо з 2 сторін до золотистого кольору. Часник дрібно рубаємо і обсмажуємо кілька секунд

2. Додаємо очищені томати Черрі. Щоб очистити томати залийте їх попередньо окропом і зніміть кожуру.

3. Вливаємо воду розведену з крохмалем і додаємо сметану. Додаємо спеції, кладемо рибу, болгарські перці. Тушкуємо на середньому вогні під кришкою 10-12 мин.

Відео рецепт 👇