Мясо з албанською з курки з крохмалем

Як зробити М’ясо з албанською з курки з крохмалем простий рецепт. Ось, знову настряпала смачненького на ніч. Як думаєте, шкідливо? Фото спонтанно, так що не судіть строго. В інтернеті багато рецептів м’яса албанською, але у мене є невеликий секрет, так що ділюся своїм рецептом.

Інгредієнти

1 частина:
1 кг курячого філе (нарізати кубиками),
1 велика головка ріпчастої цибулі (дрібно порізати)
2 яйця
5-6 столових ложок майонезу
сіль і мелений перець за смаком

2 частина:
1 невелику цибулину
1 невелику моркву

Після того, як м’ясо настоїться додаємо:
3 зубчики часнику, пропущеного через землянку,
6 ст. л. борошна (можна крохмалю)
обсмажену цибулю і моркву

М’ясо з албанською з курки з крохмалем покроковий рецепт

1. 1 частина:
Все добре перемішуємо і відправляємо в холодильник як мінімум на полчаса.
2. 2 частина:
У цей час обсмажуємо 1 невелику цибулину і 1 невелику моркву. Після того, як м’ясо настоїться додаємо 3 зубчики часнику, пропущеного через землянку, 6 ст. л. борошна (можна крохмалю) і для соковитості обсмажені моркву і цибулю (потрібно дивитися по консистенції, щоб не перебити смак, примерно1/3 об’єму).
3. Смажимо до готовності і золотистої скоринки. Виходить дуже ніжно і соковито😋. Всім спокійної ночі, ну а мені приємно аппетита.