Курка з грибами і овочами в духовці у фользі

найсмачніший вечерю. Курка з грибами і овочами в духовці у фользі простий рецепт.

Інгредієнти

6 курячих ніжок
Сіль, чорний перець – за смаком
Суха аджика – 1 чайна ложка
3 столові ложки рослинної олії
Цибуля – 1 шт
Морква – 1 шт
Картопля – 4 шт
Червоний перець – 1 шт
6-7 грибів
Червона паприка – 0,5 ч. л.
6 зубчиків часнику.
20 г вершкового масла

Курка з грибами і овочами в духовці у фользі покроковий рецепт

1. Зробіть надрізи на курячих ніжках Додайте сіль, чорний перець, суху аджику. Перемішати Залиште маринуватися на 30-40 хвилин. Наріжте цибулю, моркву, гриби, перець і картопля

2. Додайте сіль, чорний перець, червона паприка. Перемішати Покладіть фольгу і пергаментний папір. Викладіть овочі. Роздушіть 6 зубчиків часнику, по одній на кожну порцию.

3. Додайте часник і 20 г вершкового масла. Масло за бажанням. У середину покласти куряче стегно і загорніть. Випікати 40 хвилин при 180°С. Через 40 хвилин дістати, відкрити і випікати ще 15-20 хвилин при 180°С.