Фаршировані гриби печериці фаршем, цибулею і сиром в духовці

Як смачно зробити Фаршировані гриби печериці фаршем, цибулею і сиром в духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Рецепт зовсім не складний в приготування і з простим набором інгредієнтів.

Інгредієнти

На 14-15 шт. великих печериць знадобитися:

Фарш (будь-який) 400-500 гр
Цибуля ріпчаста 1шт
Сир 100-150г
Раст.масло
Сіль, перець за смаком.

Фаршировані гриби печериці фаршем, цибулею і сиром в духовці покроковий рецепт

1. Гриби помити і викрутити або відрізати ніжку . На цьому можна зупинитися , але я чайною ложкою акуратно вичищаю капелюшок зсередини до білого. Печериці до фарширування готові. Цибулю порізати дрібно і обсмажувати 3 хвилини, до цибулі додати дрібно порізані грибні ніжки і все що витягли з капелюшка. Посолить.
2. Додати фарш і обсмажувати до готовності, в кінці посолити і додати спеції за смаком. Кожну грибну капелюшок наповнити фаршем (без гірки), це зручно робити чайною ложкою. Зверху поставити шапочку з сиру 😉 не просто посипати сиром , а зробити саме шапочку )) так смачніше 👍
3. Печериці викласти на змащене олією деко або на фольгу. Фаршировані гриби відправити в розігріту до 180 градусів духовку на 20-25 хвилин, сирна шапочка повинна зарум’яниться ) Орієнтуйтеся на свою духовку.
4. Гриби для цього рецепти краще брати великі, т. к. при запіканні шапочка зменшується в розмірі. Якщо залишився зайвий фарш, його можна просто заморозити і він обов’язково для чого небудь стати в нагоді ) Приємного апетиту 😋