Ньоккі з батату зі шпинатом і фундуком

Як приготувати Ньоккі з батату зі шпинатом і фундуком рецепт 🍠🍃🌰.

Інгредієнти

М’якоть батату -300 гр
Яйце-1 шт
Борошно полбяна – 12 ст. Ложок ( можете брати будь-яку, але мені сподобалося саме з цієї)
сіль, перець
куркума – додасть ще більш красивий колір

Ньоккі з батату зі шпинатом і фундуком покроковий рецепт

1. Запікаємо батат. У мене це зайняло 40 хвилин при 180 градусах. Дістаємо середину і остуджуємо. ⠀

2. Замішуємо тісто. Воно не повинно липнути до рук. Формуємо ковбаски. Нарізаємо. Надаємо форму виделкою. У ці улоговинки від вилки буде потрапляти соус і буде ще смачніше. ⠀

3. Візьміть скільки плануєте приготувати. Інше заморозьте і у вас буде майже готовий обід або вечерю на випадок різкого голоду. ⠀ Відварюємо ньоккі 3-4 хвилини, поки вони не всплывут.

4. Зливаємо і просушуємо пару хвилин. Обсмажуємо на оливковій олії з розчавленим часником до золотистої скоринки. ⠀ Заливаємо вершками, додаємо шпинат, краще свіжий. Сіль, перець, прованські травы.

5. Тушкуємо пару хвилин. ⠀ При подачі посипаємо тертим пармезаном (або якийсь пародією на пармезан😂) і обов’язково обсмажений фундук подрібнений 🌰